Kör sång och galna hönor på rymmen

En underhållande dag med många glada skratt. Hade svårt att tro att dagen skulle bli som den blev när jag vaknade imorse. Det var grått och trist ute och otroligt kyligt. Nästan som om hösten kommit tillbaka.
Dagen börjar som alla andra dagar, kommer till jobbet och genast börjar jag munhuggas med A. Dagen skulle inte bli den samma om jag inte munhöggs med A. Efter det blev det till att läsa den dagliga bibeln så att man vet hur dagen ska se ut.

Fram till förmiddagsfikat var det lugnt och inte mycket hände. Däremot efter att fikat var över blev det till att ha körsång. Det var roligare än förväntat. Inte för att vi sjöng speciellt mycket. Vi gjorde mest olika övningar och uppvärmningar. Fick lära oss att andas med magen och sjunga med magen. Sjöng även två olika afrikanska övningar, vilka jag inte kommer ihåg nu hur de gick. Roligt var det iaf.

Sedan blev det lunch och timmarna bara rusade förbi. Satt och fnulade på min bok om hopp att den ska bli färdig. Det är bara siso där 20 sidor kvar att redigera. Sedan blir det till att renskriva allt och bygga upp den igen. Satt och munhöggs lite med Mr A och A1 hela eftermiddagen.

Det var mitt liv i ett nötskal och enligt Mr P har vi hönor varit på rymmen hela dagen då han inte kunnat hålla koll på oss som han brukar göra. Nåja, det är sällan han kan ha koll på oss. Vi låter honom bara tro det.
Publicerat: 2013-04-25 @ 17:59:55


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!