Banankontankt av tredje graden

Lysande dag trotts att den började med att vara grå och trist. Var inte på något vidare morgonhumör för att vara helt ärlig. Vi alla har sådana dagar i mellan åt, men jag kan inte låta bli att störa mig på det.
Men jag kan upplysa med att dagen förblev mycket bättre än så. Helt galet tokig och stunder av total förvirring. Under stort sätt hela förmiddagen retade A gallfeber på mig genom att trycka på retstickeknappen. Både A1 och jag försökte förklara för A vad som hände under gårdagseftermiddagen. Men vet inte om vi lyckades. Istället började A dra fram små spår av hysteriska skrattanfall. Det fick mig att få total banankontakt av tredje graden. Det fick mig att skratta utan att kunna sluta. Magen vek sig dubbel av ansträngingar av allt skrattande. Nu kanske det låter som om vi inte gör annat än skrattar, men det gör vi. Även om vi är galna mellan varven kan inte hjälpas. Om inte till det bättre för oss, vi får oss ett gott skratt. De andra skrattar gott åt mig och min skenande fantasi. Banankontakt och asosiationer till andra saker var de två tunga orden som hängde i luften hela förmiddagen. Vi fick även Mr A att börja skratta hysteriskt.
 
 
Under eftermiddagen var det skrivarkurs för hela slanten. Det var sista gången idag för den här terminen och det känns lite tråkigt. Vad ska nu hända nu på tisdagseftermiddagarna? Men har anmält mig till höstterminen också. Och jag tror att hela gruppen faktiskt anmälde sig till hösten. Får hoppas det för vi är en bra grupp, på något sätt kompleterar vi varandra. Jag fick otroligt bra kritik på två dikter som jag inte visat för några tidigare. Det gjorde mig väldigt rörd och de hade berörts av mina ord. Hur ofta händer det?
 
Känner mig relativt trött och sliten och kroppen börjar säga ifrån. Min högra handled har börjat säga ifrån mer än vanligt. En gammal arbetsskada har dykt upp och ställer till det. Har svårt att göra vissa rörelser och vissa tryck gör så att det hugger i handleden. Kände av det igår också. Men jag trodde att det bara var något som visade sig igår. Ack så fel jag hade,
Publicerat: 2013-04-23 @ 19:56:53


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!