Fästingbett och keramik

En dag då jag egentligen inte vet vad jag sysslar med. Har inte haft ork eller vilja att vara med till 100% och det grämmer mig lite. Undrar när det ska ge med sig. När det ska vända upp till att bli bättre. Känner att jag inte orkar att känna överhuvudtaget.

Dagen har varit fylld med aktiviteter och en massa prat givetvis. Sitter fortfarande och håller på med barn/baby lapptäcket jag påbörjade redan innan semestern. När vi satt och diskuterade olika kurser som Medborgarskolan har säger en av damerna rakt ut: "Men Camilla är det inte en fästing du har på halsen?" Jag blev tvungen att gå och titta i spegeln. Det visade sig sedan att jag hade en lite minifästing sittandes på min hals. Efter mycket velande och ojande fick en av damerna plocka bort den på mig. Är så nojig när det är saker på halsen, men vad kan jag göra?
Under eftermiddagen har vi hållt på med keramik och jag undrar om det kommer att bli något av min stora klump jag har. Huga huga...det återstår på måndag när vi har keramik igen. Vet inte om jag tycker det är roligt eller inte. Det får gå ett par gånger till innan jag bestämmer mig. Imorgon blir det till att återgå att sy ihop lapptäcket vilket jag börjar tvivla på nu om jag ska vara ärlig. Men det får ta den tid det behöver helt enkelt.
Publicerat: 2012-09-03 @ 17:05:44


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!