Bob Marley och torsdagshumor

Dagen har varit en underlig dag. Kan inte riktigt förklara det hela riktigt och jag vet inte om jag vill heller. Dagen har varit en typisk torsdag mer eller mindre och ingen kan begära mer än så. Har suttit och fördigställt dockklänningen samt gjort ett par byxor, tröja, mössa och strumpor.
Torsdagshumorn var tillbaka åter igen och jag la ribban lågt men ingen av de andra förstod att de skulle höja ribban. Istället lägger de sin egen humor på samma nivå och vips så har vi torsdagshumor. Jag vet inte riktigt, men det har blivit så att det är torsdagshumorn och så fort jag har sagt något har alla andra hakat på framförallt P. Men vad kan man göra? Idag ska jag även få fel på mitt tal och säger fel hela tiden, vilket får de andra att påpeka det hela med en tvist på allt. Ironiskt och sarkastiskt som alla inte skulle förstå antar jag. Förstår inte allt själv om jag ska vara ärlig.
Har tagit lite bilder på det som jag har gjort under veckan för att visa att jag har varit duktig och verkligen gjort något. Vill inte att ni ska tro att jag bara pratar och brer på. *skratt*
 
                                              Dockan David har fått sig en ny dress med mössa och
                                              strumpor.
                                
                                   Strumporna som jag har gjort
                                  Väskan, klänningen och hårbandet har jag även sytt till dockan Anna.
Publicerat: 2012-09-06 @ 19:10:59


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!