Seg och långdragen

 
Torsdagen har passerat och jag känner mig utsliten. Dagen har varit otroligt seg och långdragen. Har egentligen inte gjort så mycket. Har mest suttit och lyssnat på damerna när de har kacklat. Har även pysslat lite med ringsmycken och har kommit en bit på vägen.
Det har varit grått och trist ute och det har märkts på humöret. Men men, det spräckte upp lite under eftermiddagen även om vi inte gick ut något men ändå. Har fått massage idag och kan inte låte bli att erkänna att jag stort sätt låg och skrattade de 45 minuterna då killen skulle massera mig. Är man kittlig så är man, ville bara ge det en chans och se om jag kunde få massage utan att börja skratta. Fast det är klart....jag hade fel igen.
Har även bivit mobbad för mina nysningar idag också, tydligen är dem mesiga och en aning löjliga. Det sades givetsvis med glimten i ögonen men ändå. Kan inte hjälpa att jag inte kan nysa ordentligt och att min nysning är som den är. Kan ju inte vara som alla andra och jag måste ju sticka ut på ett eller annat sätt. Detta blev min ena väg även om jag blir så irriterad över att jag inte kan nysa.
Imorgon blir det till att jobba hemmifrån. Har dock några ärenden på stan som måste göras under dagen. Men jag tror att det kommer att gå bra. Vem vet vad som kommer att hända. Vid 11.00 blir det att bege sig till optikern och kolla synen. Det var som sagt fem år sedan jag kollade synen och det kan vara dags nu. Inte för att jag tror att det har hänt speciellt mycket med synen även om jag snart är inne i tantåldern.
Publicerat: 2012-10-04 @ 19:48:19


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!