Dreja vs tvätta

En dag som har haft sina upp och ner gångar. Vet inte hur jag ska säga det. En konstig dag med andra ord. Under förmiddagen var allt pest och pina och det fanns inget jag ville göra över huvudtaget. Men efter jag hade tagit mig en promenad och ätit lunch var allt annorlunda. Jag var hur uppåt som helst, gick omkring och log och spred "kärlek" runt omkring mig. Alla började undra vad som har hänt och vad jag hade ätit. Kunde dock inte förklara det hela.
Hade keramik under eftermiddagen och det var intressant måste jag säga. Försökte ge mig på att dreja och kan tala om att det inte var det enklaste. Det är svårare än vad det ser ut att vara. A och jag satt och skrattade om vartannat och försökte dreja, men det blev bara pannkaka av allt. Men det var värt att testa det även om jag inte lyckades. Alla andra skrattade gott åt oss och var tredje minut försökte A och jag påskynda Ms hjälp då vi alltid hade frågor om vad och hur vi skulle göra.
Nu är man hemma och springer fram och tillbaka till tvättstugan i regn och rusk. Det är ett perfekt väder att tvätta i idag känner jag. Inte för att jag vill tvätta, men jag måste då garderoberna börjar sina. Imorgon blir det till att ta det lugnt när man kommer hem. Vi kommer även vara utkörda ur vårt rum under förmiddagen, så vi kommer att tillbringa förmiddagen på vinden. Då kommer det bli så att jag fortsätter med ringsmyckens saken...
Publicerat: 2012-10-01 @ 17:58:32


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!