Kökstäd, solsken och stråkmusik

Bankar min panna och bannar den som skitade ner mitt kök. Men jag har tyvärr bara en att skylla på och det är mig själv. Men när man har två inneboende Inga och Inge tycker man ju att de kunde hjälpa till ett par gånger om året. Dock har jag inte sådan tur utan får ta hand om allt själv. Får kanske nöja mig att det är solsken och molnfritt utanför mitt alltför skitiga fönster. Lite synd dock att min "vackra" balkong är så liten för annars hade jag suttit där ute med ett glas i handen och lapat solsken. Men med min vanliga otur så går det ju inte, därför får jag nöja mig med att sitta inne i min bastu till lägenhet. Den här årstiden är inte så rolig då det ständigt och jämt blir en bastu i lägenheten och det går inte på något sätt vädra och ha korsdrag. Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men GUD vad jag saknar att ha korsdrag som känns i håret.

Nej om man ska återgå till att städa klart köket och ta itu med den mörka hallen. Den speglar mitt innre denna dag trotts detta glada väder. Men vad kan man göra åt det tro?
Njuter dessutom av underbar musik i min ensamhet. En dag som denna så är stråkmusik mycket uppskattat, framförallt när det är lite country fart i det hela. Yes box!
Publicerat: 2012-05-06 @ 18:23:51


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!