Veckans slut är nära och gömmer sig

Är så frustrerad över datorn och det gör inte saken bättre att jag känner mig mer eller mindre stressad. Varför vet jag inte och är inte säker på om jag vill veta. Har fått starta om datorn tre gånger och varje gång har något strulat och allt jag har skrivit har försvunnit. Inget vidare avslut på den här veckan som har varit relativt slapp och skön. Solen skiner utanför och mina arma växter skriker efter vatten. Är förundrad över att de fortfarande lever trotts att jag så sällan ger dem vatten och annat växt grejs som de behöver.
Den här dagen har varit lugn och prövande. Framförallt mitt tålamod har fått visa vad det går för. Har suttit och lyssnat på skvaller om dittan och datten, gett mig på broderi som absolut inte är något för mig överhuvudtaget. Har för många dåliga minnen från högstadietiden. Men jag är ju inte direkt den som ger mig i första taget. Plus att jag har suttit och stickat som en galning och är ännu inte klar även om jag stickar en enkel halsduk. Plus att Pär (han som tar hand om oss fasare) har suttit och drivit med mig till vansinne. Det är en del saker som jag fortfarande inte fattar och alla andra har hur roligt som helst på min bekostnad.
Ska sitta en stund till innan jag beger mig ett x antal kvarter bort och hem till Elza. Har sett fram emot det här hela veckan och det var ett tag sedan vi träffades med har jag hört.
Nej kanske bäst att jag gör den nytta jag ska göra innan det blir försent innan jag ska bege mig.

Publicerat: 2012-06-15 @ 16:58:36


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!