De tre S:n

Sitter och försöker att hålla ögonen öppna. Men de vill så gärna gå i kors och leva sitt egna liv. Men jag har inte tid att somna ännu. Har bara så där 20 sidor att läsa om gud vet vad. Ärligt talat har jag inte kollat på det häftet ännu utan tog bara emot det innan jag gick för dagen. Men det skall läsas till imorgon.
Fick städa skallen ett par gånger under dagen då det blev överfullt och rörigt. Inte alls roligt och jag rör bara kring saker så att det blir fel. Det måste ha sätt roligt ut där jag satt och försökte rensa skallen, men orkar inte bry mig då det fungerar.

Idag fick vi sätta oss och skriva den första obligatoriska uppgiften som skulle in. Skulle skriva en sida om de tre S:n

                        * Service
                        * Sälja
                        * Specialitet

Beskriva om hur jag skulle göra på en arbetsplats om just dessa ämnen. Svårt att förklara och jag har kvar pappren kvar i kurslokalen. Men jag skrev hur som haver klart det och var nog den som skrev längst. Två hela sidor om hur jag skulle göra för att kunna ge bra service, sälja de/den utvalda produkterna och sedan att kunna specialisera sig. Tror att jag lyckades få in allt och jag valde något jag kan, nämligen inom livsmedel.

Intresseklubben antecknar antar jag!

Nej nu ska jag ställa mig och fixa till lite att äta för eftermiddagen/kvällen och inför morgondagen. Sedan får vi se hur länge jag är vaken. Den här veckan har jag varit extremt trött och lyckats somna skapligt och kunnat sova hela natten. Det var länge sedan det hände och jag är glad över att kunna sova.
Publicerat: 2012-01-25 @ 16:29:20


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!