Dagens skådespelare

Dagens skådespelare är Collin  Firth




Huvudet är som vanligt som bomull och att det samtidigt pressas ihop. Men det är fredag och helg så jag slipper använda mig av huvudkontoret. Irritationen och ilskan har lagt sig och nu är jag mer mitt normala jag. Om det nu har funnits något normalt jag vill säga.

Sitter hemma hos mor och gör inte så mycket. Känns skönt att få komma hemifrån ett tag även om hemma är bäst. Har en del funderingar och tankar som stör min tankegång lite men det är inget nytt.
Straxt innan jag gick och lade mig igår fick jag reda på att en gammal kompis hade dött efter en längre tids kamp mot cancer. Det blev som en chock då jag trodde att hon hade klarat sig och att cancern hade försvunnit. Men det är ju som sagt inte helt 100% säkert och att den kan komma tillbaka. Så mina tankar har gått till Hannies familj.

Idag har vi diskuterat olika möjligheter till praktiken som vi ska ha längre fram i kursen. Vi fick leta reda på fem olika företag som vi kunde tänka oss att ha praktiken på. Jag var den ända som hade valt de företag jag valde. Skönt för då vet jag att jag inte behöver ge med mig och välja något annat då det var några företag som många andra i klassen valde. Jag var smart nog och tänkte på det igår när jag började leta.

Publicerat: 2012-02-10 @ 17:57:07


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!