Snöyra och frusen näsa i vintermörkret

Hemkommen och frusen om näsan. Inte för att jag har frusit i den bemärkelsen, men näsan fick nog ta emot några slag av den bitande blåsten och alla fallande snöflingor. Suck inget roligt alls med snö känner jag. Det räcker med snö och hoppas att det slutar att snöa snart. Vill inte behöva pulsa mig fram mer än vad jag har gjort idag. De stackars plogfolket har haft mycket att göra idag och ännu är inte alla vägar plogade än. Tycker även synd om alla busschauförer som inte kan hjälpa att vädret gör så att de blir sena och att bussarna går sönder.
Idag tog det 1 timme och 30 minuter att komma hem när det i vanliga fall tar max 30 minuter att komma hem. Det tog även sin lilla tid att ta sig till jobbet imorse. Men ska inte klaga för mycket för jag vet att busschauförerna inte kan göra så mycket åt det.
 
Dagen har för övrigt varit lugn och stillsam förutom att Mr P, A och A har retat gallfeber på mig och vi har munhuggits stort sätt hela dagen med varandra. Vi måste se roliga ut för ett otränat öga. De som kommer utifrån måste tro att vi är spritt språngande galna och ständigt i luven på varandra. Men så är det inte alls, det är vårat sätt och på något sätt måste vi ju roa oss på. Från ena stunden var jag lastgammal till att vara en liten barnrumpa. Konstigt egentligen då A som sa det bara är fyra år äldre och det är inte så mycket idag.
Har varit iväg och växlat in lite pengar till lördag så att jag kan köpa något i Riga. Ser verkligen fram emot det och det ska bli roligt. Mina kära kamrater är smått avis på mig och tycker att jag ska packa ner dem i resväskan.
 
Imorgon blir det av till jobbet igen och vi är några som kommer att åka till Brunnby och besöka julmarknaden. Kommer bli roligt och vi får bara hoppas att det inte är för kallt. Tydligen ska det visserligen vara inomhus om D förstått annonsen rätt. Vi är inte alla som åker men vi är iaf några som ska göra Brunnby osäkert!
Publicerat: 2012-12-05 @ 17:50:32


2 kommentarer
Postat av: Annika

Fin blogg :)

Svar: Tack så mycket.
Milliz

2012-12-06 - 14:10:17 | URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Emelie FOTO

fin blogg:)

Svar: Tack så mycket
Milliz

2012-12-06 - 14:16:21 | URL: http://emeliesverin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!