Lite sömn och ett par sparkande ben

Inatt blev det då inte mycket sömn för min del. Är glad att det blev ett par timmar men mycket blev det inte. Hade en djupt sovande sexåring liggandes brevid i sängen och rörde sig en hel del och sparkade runt som om hon sprang ett maraton.

Efter jobbet igår blev det till att åka hem till syster och äta mat och ha allmänt trevligt. Det blev till och med så att jag stannade kvar över natten. Lilla fröken bestämde sig tidigt på kvällen att hon skulle sova hos mig och inte i sin egen säng. Men vad kan man göra? Det var allmänt mysigt och jag fick en inre ro av att ligg där och lyssna på henne när hon sussade så gott. Men innan vi skulle sova blev jag tvungen att läsa en godnatt saga om Nemo och hans vänner.

När jag väl åkte hem så tog det inte de 37 minuter det brukar göra när jag åker från syster i Berga och hem till mig i Skäggetorp. Istället tog det 56 minuter och chaufören var mer eller indre otrevlig och var bestämt på att han skulle stanna kvar länge vid varje hållplats än vad han egentligen behövde. Samt var han mer eller mindre bestämd över att jag skulle lämna min plats åt en tjej i min ålder när det fanns så många platser att hon bara kunde välja och vraka. Jag undrar vart världen tar vägen och hur i hela fridens namn alla måste vara så fruktansvärt otrevliga. Detta gäller framförallt på Östgötska trafiken och idioterna till chauförer som kör våra bussar. Funderar allvarligt på att börja gå och cykla när jag ska någonstan. Jag har inget förtroende eller någon respekt för bussbolaget och dess anställda. Dem försvann för mycket länge sedan.
Publicerat: 2012-08-04 @ 18:48:36


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!